طريقة عمل محشى الخرشوف
.طريقة عمل محشى الخرشوف
طريقة عمل محشى الخرشوف
المقادير ـ
6 حبات خرشوف مقشرين و منظفين
نصف كيلو لحمة مفرومة معصجة مع بصلتين كبار مع بهارات و زعتر
6 حبات طماطم معصورين + ملعقة صلصلة
ملح و فلفل حس الرغبة
فصين قوم مهروسين
زيت
طريقة التحضير:
1- يشوح الثوم في الزيت و نضيف به الطماطم المعصورة مع الملح و الفلفل و تترك علي النار حتي يصبح قوامها سميك
2- نضيف ملعقة الصلصة الي الصلصة و تترك لتغلي 5 دقائق و يسخن الفرن علي درجة 180
3- تخلط اللحمة المفرومة مع الصلصة الكافية لها دون اهدار كل الصلصة
4- ثم توزع بالتساوي علي حبات الخرشوف
5- يرص الخرشوف في صينية و يسكب عليه باقي الصلصة
6- تدخل الصينية الفرن حتي تمام النضج - حوالي 30 دقيقة .
الف هنا .
ليست هناك تعليقات: