طريقة عمل محشى الخرشوف

.

طريقة عمل محشى الخرشوف



طريقة عمل محشى الخرشوف

المقادير ـ

6 حبات خرشوف مقشرين و منظفين
نصف كيلو لحمة مفرومة معصجة مع بصلتين كبار مع بهارات و زعتر
6 حبات طماطم معصورين + ملعقة صلصلة
ملح و فلفل حس الرغبة
فصين قوم مهروسين
زيت 

طريقة التحضير:

1- يشوح الثوم في الزيت و نضيف به الطماطم المعصورة مع الملح و الفلفل و تترك علي النار حتي يصبح قوامها سميك
2- نضيف ملعقة الصلصة الي الصلصة و تترك لتغلي 5 دقائق و يسخن الفرن علي درجة 180 
3-  تخلط اللحمة المفرومة مع الصلصة الكافية لها دون اهدار كل الصلصة
4-  ثم توزع بالتساوي علي حبات الخرشوف
5- يرص الخرشوف في صينية و يسكب عليه باقي الصلصة
6- تدخل الصينية الفرن حتي تمام النضج - حوالي 30 دقيقة .
الف هنا .


=============================

ليست هناك تعليقات: